ANUNȚ EVENIMENT INFORMARE

Continuăm seria întâlnirilor de informare cu potențialii antreprenori interesați să demareze o afacere și să facă parte din proiectul ”Start-up, Stand-up”, pe care noi, cei de la Fundația Serviciilor Sociale Bethany îl implementăm în regiunea Vest ( județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș).

Joi, 14 iunie 2018, de la ora 12.00 vă așteptăm în Caransebeș, în incinta Casei de Cultură , unde veți putea afla informații despre oportunitățile oferite de ”Proiectul Start-up, Stand-up”. Vom clarifica aspecte privind condițiile de participare la cursurile de antreprenoriat organizate în cadrul proiectului, privind procesul de selecție al planurilor de afaceri și activitățile ulterioare legate de sprijinirea antreprenorilor și finanțarea afacerilor. Participarea este gratuită și se adresează tuturor persoanelor interesate.
În această perioadă, organizăm întâlniri de informare în fiecare din județele regiunii Vest (Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara), prin urmare, dacă aveți domiciliul sau reședința în regiunea Vest, vă rugăm să ne trimiteți datele dvs de contact la adresa de e-mail office@startvest.ro sau consultați site-ul proiectului la adresa www.startvest.ro . Așa vă putem anunța când ajungem în județul dvs!

Proiectul ”Proiectul Start-up, Stand-up”, derulat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany din Timișoara, se desfășoară în perioada 11 ianuarie 2018 – 10 ianuarie 2021, în baza contractului de finanțare: POCU/82/3/7/104013. Are o durată de 36 luni și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți”, Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor, Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană.
Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 8,779,734.68 lei, din care 7,462,774.48 lei reprezintă valoarea cofinanțării Uniunii Europene.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă încurajarea antreprenorialului în zona urbană și a ocupării pe cont propriu in Regiunea de Vest, iar ca rezultatele așteptate sunt informarea a min. 3000 de persoane in zonele urbane din regiunea Vest cu privire la oportunitățile existente în domeniul antreprenorialului, dar și in ceea ce privește activitățile proiectului; dezvoltarea unui program de formare antreprenorială pentru min. 300 de persoane cu vârsta de peste 18 ani cu domiciliul sau reședința în Regiunea de Vest, care intenționează să înființeze o afacere non agricolă in mediul urban (din care min. 20 de persoane din fiecare județ al regiunii) și susținerea a min. 36 de inițiative antreprenoriale non agricole in mediul urban ale acestora ( din care min. cate 2 in fiecare județ din Regiunea Vest).
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Comunicatul de presa poate fi descarcat de aici.